PREDAVANJE U PLAVOM UREDU

Ponekad radimo stvari s mišlju kako dajemo sve od sebe i pretpostavljamo da je to naše najbolje. Ponekad mislimo da ne može bolje. Ponekad nas uvjere da smo najbolji, a da sami ne znamo zašto je tome tako.
Zato nas je izuzetno razveselila ekipa polaznika edukacije: Pametna usluga koju smo održali sredinom rujna u Plavom uredu. Hvala Vam. Hvala polaznicima i hvala Plavom uredu na ukazanom povjerenju.
Dobili smo visoke ocjene što je super. Tijekom edukacije naglašavali smo važnost postavljanja pitanja. Sudionici su pozvani da osim brojčanih ocjena ukažu kako da budemo bolji i pojasne zašto misle da smo odlični. Kažu nam da uvedemo više strukture. Super! Može. I pauze su važne :-).
 
A zašto smo odlični? E, a ta informacija posebno raduje! Rekli su nam kako smo ih iznenadili stručnošću. Danas znamo da smo pružili pametnu edukaciju o pametnoj usluzi, i zato što smo
polaznicima ponudili cijeli niz kvalitetnih i sveobuhvatnih primjera iz prakse i primjenjivih u različitim poljima poslovanja kroz odličnu i zanimljivu temu.
 
 
 
Kristina Lisec je napisala i osobni: “…Smatram da ste vrhunski predavač; spontani ste u svojoj komunikaciji i vrlo jednostavno prenašate svoje znanje…”
Hvala Kristina. Hvala i svima Vama ostalima – Borka
PLAVI URED  
 
    NAŠA PRVA SMART DOG KLIJENTICA
Naša prva Smart klijentica, prvog dana nam je rado pozirala. Došla je u šetnju i već neko vrijeme druži se s nama i čini se uživa. Kada smo ju upoznali mogla je proći ispod najnižih prepreka. Danas je to već prava velika beba :-). Uvijek svi dobijemo “pusu u čelo” na početku druženja, a onda kao prava “velika” sjedne i čeka nagradu. Znate što se dogodi kad nagrada izostane 🙂 Da, mi razvlačimo osmjeh i pokušavamo autoritativno 🙂 reći: sjedi. A, naša klijentica? Ona nastavlja s veseljem. Da, baš je super biti Smart Dog!

Trackback from your site.

Leave a comment

Kontaktirati nas možete e-milom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama, a mi ćemo se potruditi odgovoriti prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da kada smo u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama. Zovete li nas na 091/517 03 87 u slučaju da se ne javimo do trećeg zvona ostat će nam zapis o Vašem pozivu. Uzvratit ćemo Vam poziv najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno.
Uplate za sve naše usluge možete učiniti na: broj računa: 1135043815
IBAN: HR1624840081135043815 SWIFT: RZBHHR2X
%d blogeri kao ovaj: