MALA ŠKOLA IZVRSNOSTI

 

U PRIPREMI JE NOVA SEZONA ŠKOLE IZVRSNOSTI USKORO OBJAVLJUEMO DETALJE SVIH 5 MODULA

 

 

U nastavku pogledajte nekoliko inf. s početka godine


****************************************************************************************************

Lavurat za poja – nevladino, nestranačko, neprofitno udruženje građana organizira 24. ožujka 2018. (u suradnji s firmama Kotodama i Metanoia) u Podšpilju na Visu (Zadružni dom u Podšpilju), edukaciju na temu: predstavljanje i povećanje prodaje na učinkovit način za djelatnike u turističkim i uslužnim djelatnostima.

Seminar vode dvije vrsne trenerice i predavačice Snježana Kupres i Borka Živković, a namijenjen je svima u turizmu od malih iznajmljivača smještaja, turističkih agencija, ugostiteljskih objekata, trgovini, vlasnicima i zaposlenicima te svima koji žele povećati znanja o mogućnosti povećanja prodaje bez dodatnih ulaganja u marketing.

Cijena seminara je 300 kuna po osobi. Tijekom edukacije polaznici će:

 • Razumjeti važnost uočavanja potreba, navika i ponašanja gosta.
 • Znati i razumjeti faze prodajnog procesa.
 • Znati kako predstaviti usluge na jasan i učinkovit način.
 • Znati kako istaknuti isplativost i usluga te prezentirati ih tako da ih klijenti prihvate kao najbolje rješenje za svoje potrebe.
 • Znati kako rješavati nedoumice gosta.
 • Naučiti tehnike za poticanje povećanja prodaje.
 • Biti upoznati sa tehnikama zatvaranje prodaje.
 • Biti svjesni načina na koji komuniciraju sa gostima te kako komunikacija utječe na prodajne rezultate i odnose sa klijentima.
 • Biti upoznati sa pravima i potrošača (gosta).
 • Znati kako upravljati prigovorima.
 • Znati što mjeriti, zašto te kako dobivene informacije iskoristiti na najbolji mogući način.

Imate li pitanja ili želite da neku temu s područja prodaje ili usluge dodatno naglasimo molimo kontaktirajte nas mailom na info@kotodama.hr ili na 091 517 03 87. Obzirom na ograničen broj mjesta, ljubazno molimo da prijave za edukaciju pošaljite mailom najkasnije do petka 16.03.2018. Uplate molimo izvršite na račun Kotodama j.d.o.o. otvoren kod RBA na IBAN: HR1624840081135043815.

 

 

 

 

 

Kontaktirati nas možete e-mailom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama. Mi ćemo se potruditi i odgovoriti Vam, prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da našim klijentima poklanjamo punu pažnju. Tako u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima. Tijekom Smart edukacije pažnja nam je usmjerena na polaznike. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama.
Zato Vas molimo za strpljenje do našeg odgovora najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno.
Uplate za sve naše usluge možete učiniti na naš broj žiro računa otvoren kod RBA: 1135043815
IBAN: HR1624840081135043815

SWIFT: RZBHHR2X