NOVA DOGAĐANJA

10. veljače 2020. imamo edukaciju:

PAMETNA USLUGA I KAKO SE NOSITI S PRIGOVORIMA

Edukacija će se održati u prostorima Bee at work u Ilici 31 u Zagrebu, u vremenu od 9-16h, u maloj grupi.

Cijena za jednu osobu iznosi 1.100 kn. PDV se ne obračunava obzirom da nismo u sustavu PDV-a. Ulaznice je moguće kupiti i na Entrio.hr do 6.2.2020.

Tijekom edukacije razgovarat ćemo i o:

  • načinima kako povećati zaradu bez direktnog utjecaja na prodaju
  • percepciji kakvu uslugu pružamo te kakvu uslugu želimo
  • razlici između vrhunske i pametne usluge
  • razlozima zašto su prigovori izvor stresa
  • kako prilikom rješavanja prigovora pružiti vrhunsku uslugu

A možda najvažnije, dobit će te ideje za stvarne situacije iz Vaše prakse i uočit će te, a možda i promijeniti neke Vaše stavove tijekom izvođenja različitih vježbi i igri uloga i situacija.

Zbog ograničenog broja polaznika prijavu je potrebno napraviti najkasnije do 6.2.2020. na naš e-mail: info@kotodama.hr


12. veljače 2020. imamo edukaciju:

UTJECAJ STRESA NA RADNE PERFORMANSE I NEKE TEHNIKE OTPUŠTANJA STRESA

Edukacija će se održati u prostorima Bee at work u Ilici 31 u Zagrebu, u vremenu od 12-15h, u maloj grupi.

Cijena za jednu osobu iznosi 800 kn. PDV se ne obračunava obzirom da nismo u sustavu PDV-a. Ulaznice je moguće kupiti i na Entrio.hr do 6.2.2020.

Da bacimo bubu…

Poslovni život postao je rulet stresa ili samo sumnjate da je tako? Želite li na poslu dati svoj maximum, biti ponovo motivirani za rad, kreativni i uspješno obavljati preuzete zadatke?

Edukacija Stress release uz Autogeni trening (za zaposlene i šefove) namijenjena je poslovnim ljudima izloženim stresu (bilo da ste zaposleni podređeni ili nadređeni i neovisno o branši u kojoj radite).

Pridružite nam se na radionici i otkrijte kako da otpušten stres postane Vaš saveznik na putu do osobnog i profesionalnog uspjeha!

Na ovoj trosatnoj radionici sudionici će saznali što je stres, kako utječe na naše tijelo i psihu, na odnose s drugim ljudima te što uzrokuje stres u radnom okruženju. U drugom dijelu seminara pokazat ćemo jednostavne tehnike opuštanja i napravit ćemo jedan Autogeni trening.

Organizator je Kotodama j.d.o.o.. Zbog ograničenog broja polaznika, molimo Vaš dolazak najavite najkasnije do 6.2.2020. mailom na info@kotodama.hr.

 


 

Za one koji nam se žele pridružiti oba dana, odobravamo popust od 400kn, čime je cijena za jednu osobu i oba dana ukupno 1.400kn.

Kontaktirati nas možete e-mailom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama. Mi ćemo se potruditi i odgovoriti Vam, prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da našim klijentima poklanjamo punu pažnju. Tako u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima. Tijekom Smart edukacije pažnja nam je usmjerena na polaznike. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama.
Zato Vas molimo za strpljenje do našeg odgovora najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno.
Uplate za sve naše usluge možete učiniti na naš broj žiro računa otvoren kod RBA: 1135043815
IBAN: HR1624840081135043815

SWIFT: RZBHHR2X