Polica privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: http://kotodama.hr. Adresa sjedišta tvrtke Kotodama j.d.o.o. je Josipa Terputca 2, Samobor.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

U svrhu pružanja odabrane usluge prikupljamo samo osobne podatke potrebne za isporuku željene usluge što može uključivati ime i prezime, e-mail adresu, br. telefona, osobne postavke korisničkog računa, transakcijske podatke kao što su informacije o kupovini; i tehničke podatke, kao što su informacije o kolačićima. itd.  Svaki posjetitelj, kupac i/ili budući kupac može odustati od kupnje usluge kao i odbiti dati osobne podatke koji bi se prikupljali u svrhu ostvarivanja željene usluge bez pojašnjavanja. Za svako davanje osobnih podataka korisnik treba dati aktivan pristanak, a prikupljanje sukladno je zakonima i odredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Sukladno Općim uvjetima poslovanja, za isporuku usluga iz segmenta Smart Relaxation izjave o zdravlju, prikupljamo u svrhu zaštite obzirom da sve korisnike prije pružanja usluge upoznajemo s činjenicom kako je Autogeni trening kontra indiciran u slučaju psihoza i čuvamo s posebnom pažnjom samo dok traje usluga ili proces ukoliko je kupljena usluga u trajanju više dana, a nakon čega ih s posebnom pažnjom uništavamo.

Osobni podaci nisu samo kreirani od korisničke interakcije s našom web-stranicom. Osobni podaci su također generirani iz tehničkih procesa kao što su kontakt forme, komentari, kolačići, analitika i ugrađeni sadržaji trećih strana.

Po izvornim postavkama stranice ne prikupljamo bilo koje osobne podatke o posjetiteljima, samo prikuplja podatke prikazane zaslonu korisničkog profila kod registriranih korisnika. Međutim, neki od dodataka mogu prikupljati osobne podatke. Ispod čega u slučaju potrebe navodimo relevantne podatke.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Koriste li (ispune li) posjetitelji kontakt formu prikupljamo samo ime i email adresu te podatke spremamo kada kontakt forma upotrijebi za kontaktiranje i podatke čuvamo godinu dana. Čuvamo poslane podatke iz kontakt forme određeno vrijeme zbog usluga korisnicima, ali ne koristimo podatke poslane kroz kontakt formu za marketinšku namjenu, osim ako korisnici nisu dali aktivan pristanak za to.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Koristimo Jetpack statistike stranice. Ukoliko ne želite da se anonimni podaci statistički i analitički obrađuju molimo ne upotrebljavajte stranicu.

S kime dijelimo vaše podatke

Po izvornim postavkama stranica ne dijeli bilo koje osobne podatke s ikime, a u slučaju potrebe moguće ih je podijeliti sukladno zakonskim regulativama s nadležnim državnim tijelima.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Zanima li vas informacija o privatnosti i/ili zaštitnih informacija možete se obratiti na mail info@kotodama.hr direktno vlasnici tvrtke.

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Poduzeli smo sve potrebno i educirali djelatnike o zaštiti osobnih podataka.

Kakve procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka

U slučaju povrede podataka, potencijalnih ili stvarnih internim sustavom obavještavanja, kontakt mehanizmima obavijestite ćemo potrebne kao što ćemo zahvaliti u slučaju pronalaska grešaka koda.

Koje automatsko donošenje odluka i/ili profiliranje radimo s korisničkim podacima

U slučaju da nam korisnici dostave kontakt formom podatke te pristaju da ih koristimo u marketinške svrhe, iste ćemo prikupiti i čuvati upravo u te svrhe i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.

Uvjeti objavljivanja industrijskih regulativa

Tvrtka Kotodama j.d.o.o. i njezina web stranica www.kotodama.hr posluju sukladno zakonskoj regulativi, dobroj poslovnoj praksi i Općim uvjetima poslovanja.

Kontaktirati nas možete e-mailom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama. Mi ćemo se potruditi i odgovoriti Vam, prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da našim klijentima poklanjamo punu pažnju. Tako u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima. Tijekom Smart edukacije pažnja nam je usmjerena na polaznike. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama.
Zato Vas molimo za strpljenje do našeg odgovora najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno.
Uplate za sve naše usluge možete učiniti na naš broj žiro računa otvoren kod RBA: 1135043815
IBAN: HR1624840081135043815

SWIFT: RZBHHR2X