SMART DOG – u šetnji s nama

SMART DOG
Naša tvrtka osnovana je između ostalog iz razloga jer smo željeli da naša najdlakavija Inspiracija bude s nama. Teško nam je padala činjenica da je na zgradi u kojoj smo radili bila naljepnica s prekriženim psom – što bi se moglo tumačiti kao da je psima zabranjen ulaz u tu zgradu. Iako nam nikada nije bilo jasno zašto je tome tako!?
I dlakavoj Inspiraciji je teško padala činjenica da mora ostati sam u stanu više od 9 ili čak više od 9 i pol sati. Je li teže padao onaj tužni pseći pogled ili tuga da ga, iako na sigurnom i u vlastitom domu, ostavljamo? Je li bila teža spoznaja da ne znamo što radi i ima li fizioloških potreba i je li trpi zbog toga ili to da mu je bilo dosadno i da se ponekad morao zabavljati knjigama? Cipelama?
Upravo zato odlučili smo pomoći svim vlasnicima koji imaju slične nedoumice.
Za sada, na području grada Samobora i Svete Nedelje nudimo mogućnost izvođenja psa u šetnju 1, 2 ili čak i 3 puta tijekom radnog dana u vremenu između 10 i 15h (iznimno do 18h).
Ovu uslugu pružamo uz potpisivanje ugovora kojim se Vlasnik obvezuje da će osigurati preuzimanje psa ispred ulaza u kuću odnosno zgradu od strane osobe ili osoba koje imaju pristup psu, naime, Kotodama j.d.o.o. se obvezuje brinuti o psu tijekom šetenje u maniri dobrog gospodara, ali unaprijed odlučno odbacuje bilo kakvu moguću štetu nastalu na i u imovini vlasnika psa (nekretnine gdje je pas smješten).
Kako i sve ostale naše usluge i ova se plaća unaprijed.
Na upit i ukoliko nam ostale obveze dopuštaju, te u slučaju da se slaže s našom Inspiracijom privremeno ćemo u nas smjestiti Vašeg psa i o njemu se brinuti 24h (cijena od 150kn na više) u slučaju da trebate otputovati na nekoliko dana, a pasonja mora ostati.
Cijena – 30 minuta šetnje u Samoboru od ponedjeljka do petka od 10-15h je 60 kuna.
Kontaktirati nas možete e-milom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama. Mi ćemo se potruditi odgovoriti prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da kada smo u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima.Kada smo na Smart edukaciji pažnja nam je usmjerena na polaznike. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama. Zovete li nas na 091/517 03 87 u slučaju da se ne javimo do trećeg zvona ostat će nam zapis o Vašem pozivu. Uzvratit ćemo Vam poziv najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno. /br Uplate za sve naše usluge možete učiniti na: broj računa: 1135043815 /br IBAN: HR1624840081135043815 SWIFT: RZBHHR2X