SMART DOG

SMART DOG

Naša tvrtka osnovana je između ostalog iz razloga što smo željeli da naša najdlakavija Inspiracija bude s nama. Teško nam je padala činjenica da je na zgradi u kojoj smo radili bila naljepnica s prekriženim psom – što bi se moglo tumačiti kao da je psima zabranjen ulaz u tu zgradu. Iako nam nikada nije bilo jasno zašto je tome tako!?

I dlakavoj Inspiraciji je teško padala činjenica da mora ostati sam u stanu više od 9 ili čak više od 9 i pol sati.

Je li teže padao onaj tužni pseći pogled ili tuga da ga, iako na sigurnom i u vlastitom domu, ostavljamo? Je li bila teža spoznaja da ne znamo što radi i ima li fizioloških potreba i je li trpi zbog toga ili to da mu je bilo dosadno i da se ponekad morao zabavljati knjigama? Cipelama?

Upravo zato odlučili smo pomoći svim vlasnicima koji imaju slične nedoumice.

Za sada naše Smart Dog usluge pružamo na području grada: Samobora, Svete Nedjelje, Velike Gorice te zagrebačke Dubrave, Makismira i centra.

U ponudi imamo dvije usluge:

  1. 30 minutna šetnja
  2. Smještaj u domu obitelji s kojima surađujemo

Šetnja

Našim klijentima nudimo mogućnost izvođenja psa u šetnju 1, 2 ili čak i 3 puta tijekom radnog dana u vremenu između 10 i 15h.

Cijena šetnje – 30 minuta od ponedjeljka do petka od 10-15h je 60 kuna. S početkom ove godine uveli smo i mogućnost večernje šetnje u vremenu od 17-19h po cijeni 70kn i u vremenu od 19-21h po cijeni 80kn te trideset minutne šetnje vikendom i praznicima u vremenu od 8-20h po cijeni 80kn.

Ovu uslugu pružamo uz potpisivanje ugovora kojim se vlasnik obvezuje da će osigurati predavanje/preuzimanje psa ispred ulaza u kuću odnosno zgradu od strane osobe ili osoba koje imaju pristup psu. Naime, Kotodama j.d.o.o. se obvezuje brinuti o psu tijekom šetnje u maniri dobrog gospodara, ali unaprijed odlučno odbacuje bilo kakvu moguću štetu nastalu na i u imovini vlasnika psa (nekretnine gdje je pas smješten).

Kako i sve ostale naše usluge i ova se plaća unaprijed.


Smještaj u domu obitelji s kojima surađujemo

Na upit, i ukoliko nam obveze dopuštaju, te u slučaju da se slaže s našim inspiracijama privremeno ćemo u nas smjestiti Vašeg psa i o njemu se brinuti bilo tek tijekom radnog dana 4-10 sati ili tijekom svih 24h u slučaju da trebate otputovati na nekoliko dana, a pasonja mora ostati. Cijena ove usluge je od 120-250kn i ovisi o danu u tjednu i vremenu kojeg pas provede s nama.

 

 

 

 

 

Prednosti naših usluga za Vas i Vašeg ljubimca se ogledaju u našoj brizi za Vašeg psa. Kada šećemo onda uistinu šećemo 30 minuta neovisno o vremenskim prilikama. Kada smještamo psa, onda je on u domu, poput kućnog ljubimca i s našim ljubimcem odnosno psećom ljubimicom. Mažen i pažen onako kako to baš svaki pas zaslužuje. Tako prilikom preuzimanja psa opremamo ga s GPS uređajem, te Vam nakon obavljene šetnje možemo pokazati rutu kojom se kretao pas ili Vam istu poslati mailom.


Nabavka GPS uređaja

Želite li pak Vi stalni nadzor kretanja Vašeg psa u mogućnosti smo Vam ponuditi ponajbolji svjetski GPS uređaj s kojima smo mi i naši klijenti izuzetno zadovoljni.

Kontaktirati nas možete e-mailom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama. Mi ćemo se potruditi i odgovoriti Vam, prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da našim klijentima poklanjamo punu pažnju. Tako u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima. Tijekom Smart edukacije pažnja nam je usmjerena na polaznike. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama.
Zato Vas molimo za strpljenje do našeg odgovora najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno.
Uplate za sve naše usluge možete učiniti na naš broj žiro računa otvoren kod RBA: 1135043815
IBAN: HR1624840081135043815

SWIFT: RZBHHR2X