Smarteducation
Smartrelaxation
Smartdog

SMART DOG

  • Naša tvrtka osnovana je između ostalog iz razloga da naša najdlakavija inspiracija bude s nama. Teško nam je padala činjenica da je na zgradi u kojoj smo radili bila naljepnica s prekriženim psom – što bi se moglo tumačiti kao da je psima zabranjen ulaz u tu zgradu. Iako nam nikada nije bilo jasno zašto je tome tako!? I dlakavoj inspiraciji je teško padala činjenica da mora ostati sam u stanu više od 9 ili čak više od 9 i pol sati. Je li teže padao onaj tužni pseći pogled ili tuga da ga, iako na sigurnom i u vlastitom domu, ostavljamo? Je li bila teža spoznaja da ne znamo što radi i ima li fizioloških potreba i je li trpi zbog toga ili to da mu je bilo dosadno i da se ponekad morao zabavljati knjigama? Cipelama?

  • Upravo zato odlučili smo pomoći svim vlasnicima koji imaju slične nedoumice. Za sada, na području grada Samobora, Svete Nedjelje i Velike Gorice nudimo mogućnost izvođenja psa u šetnju 1, 2 ili čak i 3 puta tijekom radnog dana u vremenu između 10 i 15h.

  • Ovu uslugu pružamo uz potpisivanje ugovora kojim se Vlasnik obvezuje da će osigurati preuzimanje psa ispred ulaza u kuću odnosno zgradu od strane osobe ili osoba koje imaju pristup psu, naime, Kotodama j.d.o.o. se obvezuje brinuti o psu tijekom šetnje u maniri dobrog gospodara, ali unaprijed odlučno odbacuje bilo kakvu moguću štetu nastalu na i u imovini vlasnika psa (nekretnine gdje je pas smješten).

  • Kako i sve ostale naše usluge i ova se plaća unaprijed.

  • Na upit i ukoliko nam ostale obveze dopuštaju, te u slučaju da se slaže s našom inspiracijom privremeno ćemo u nas smjestiti Vašeg psa i o njemu se brinuti 24h u slučaju da trebate otputovati na nekoliko dana, a pasonja mora ostati. Cijena ove usluge je 150-250kn i ovisi o danu u tjednu i vremenu kojeg pas provede s nama.

  • Cijena – 30 minuta šetnje u Samoboru, Svetoj Nedjelji i Velikoj Gorici od ponedjeljka do petka od 10-15h je 60 kuna, no s početkom ove godine uveli smo i mogućnost večernje šetnje u vremenu od 17-19h po cijeni 70kn i u vremenu od 19-21h po cijeni 80kn te trideset minutne šetnje vikendom i praznicima u vremenu od 8-20h po cijeni 80kn.

Prednosti naše šetnje za Vas i Vašeg ljubimca se ogledaju u našoj brizi za Vašeg psa, pa tako prilikom preuzimanja psa opremamo ga s GPS uređajem, te Vam nakon obavljene šetnje možemo pokazati rutu kojom se kretao pas ili Vam istu poslati mailom.   Želite li pak Vi stalni nadzor kretanja Vašeg psa u mogućnosti smo Vam ponuditi ponajbolji svjetski GPS uređaj.

Kontaktirati nas možete e-mailom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama. Mi ćemo se potruditi odgovoriti prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da kada smo u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima. Kada smo na Smart edukaciji pažnja nam je usmjerena na polaznike. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama.
Zovete li nas na 091/517 03 87 u slučaju da se ne javimo do trećeg zvona ostat će nam zapis o Vašem pozivu. Uzvratit ćemo Vam poziv najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno.
Uplate za sve naše usluge možete učiniti na naš broj žiro računa otvoren kod RBA: 1135043815
IBAN: HR1624840081135043815

SWIFT: RZBHHR2X