Smarteducation
Smartrelaxation
Smartdog

SMART RELAXATION

Kao dugogodišnji praktičari različitih tehnika pozitivnih promjena te rekreacije i relaksacije te ponajviše tai chia, trenutno smo u mogućnosti ponuditi dvije izuzetno moćne tehnike koje pozitivno utječu na tijelo i um vježbača. Autogeni trening – tehniku stariju od stoljeća i Tehniku 1mm – novu suvremenu tehniku baziranu na nizu tradicionalnih što istočnjačkih, što zapadnjačkih vježbi i pokreta.

  • Zaprimamo najave za nastavak kombinacije ovih dviju tehnika koje ćemo u slučaju dovoljnog broja prijavljenih praktikanata vježbati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20h do 21:30 u Samoboru (vrtić ex vojarna).

  • Autogeni trening nudimo za prakticiranje u grupi pet dana u tjednu (od ponedjeljka do petka) s ciljem da svaki praktičar već nakon prvog tjedna vježbanja može sam i samostalno primjenjivati tehniku.

Tehniku 1 mm i kombiniranu tehniku vježbamo kontinuirano 2-3 puta tjedno kroz više mjeseci.

  • Svaki vježbač nam se može pridružiti na prvom susretu (bez obveze plaćanja), a kako bi ste se uvjerili je li odabrana tehnika upravo za Vas i je li sukladna Vašim željama i potrebama.

Obje tehnike su pogodne za sve zdrave osobe svih uzrasta. Bolesne osobe nam se mogu priključiti u vježbanju nakon što se savjetujete s Vašim liječnikom. Mi ne preporučujemo grupno vježbanje u slučaju gripe i akutnih oboljenja dišnog odnosno probavnog trakta, a autogeni trening je kontraindiciran u slučaju psihičkih oboljenja posebice psihoza. Upravo stoga Kotodama j.d.o.o. i svi naši voditelji relaksacijskih tehnika ne snose odgovornost za moguće neželjene posljedice, a vježbači prakticiraju tehnike na vlastitu odgovornost što i potvrđuju pisanim pristankom prije početka vježbanja.

Kao i svi oni koji su upoznati s dobrobitima prakticiranja ovih tehnika mi uživamo i vjerujemo da će te i Vi biti oduševljeni načinom brze i efikasne rekreacije i pametne relaksacije.

     
Kontaktirati nas možete e-mailom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama. Mi ćemo se potruditi odgovoriti prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da kada smo u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima. Kada smo na Smart edukaciji pažnja nam je usmjerena na polaznike. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama.
Zovete li nas na 091/517 03 87 u slučaju da se ne javimo do trećeg zvona ostat će nam zapis o Vašem pozivu. Uzvratit ćemo Vam poziv najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno.
Uplate za sve naše usluge možete učiniti na naš broj žiro računa otvoren kod RBA: 1135043815
IBAN: HR1624840081135043815

SWIFT: RZBHHR2X