SMART RELAXATION

SMART RELAXATION
Kao dugogodišnji praktičari različitih tehnika pozitivnih promjena te rekreacije i relaksacije te ponajviše tai chia, trenutno smo u mogućnosti ponuditi dvije izuzetno moćne tehnike koje pozitivno utječu na tijelo i um vježbača. Autogeni trening – tehniku stariju od stoljeća i Tehniku 1mm – novu suvremenu tehniku baziranu na nizu tradicionalnih što istočnjačkih, što zapadnjačkih vježbi i pokreta.
S druge strane trenutno je u ponudi kombinacija ovih dviju tehnika koje vježbamo ponedjeljkom srijedom i petkom od 20h do 21:30 u Samoboru (Dječji vrtić Grigor Vitez u Ulici Željka Kovačića 4, u bivšoj vojarni).
Autogeni trening nudimo za prakticiranje pet dana u tjednu (od ponedjeljka do petka) po 60 minuta s ciljem da svaki praktičar već nakon prvog tjedna vježbanja može sam i samostalno primjenjivati tehniku, a cijena jednotjednog vježbanja je 800kn.
Tehniku 1 mm vježbamo kontinuirano 2-3 puta tjedno kroz više mjeseci.
Svaki vježbač nam se može pridružiti na prvom susretu (bez obveze plaćanja), a kako bi ste se uvjerili je li odabrana tehnika upravo za Vas i je li sukladna Vašim željama i potrebama.
Obje tehnike su pogodne za sve zdrave osobe svih uzrasta. Bolesne osobe nam se mogu priključiti u vježbanju nakon što se savjetujete s Vašim liječnikom.
Mi ne preporučujemo grupno vježbanje u slučaju gripe i akutnih oboljenja dišnog odnosno probavnog trakta, a autogeni trening je kontraindiciran u slučaju psihičkih oboljenja posebice psihoza.
Upravo stoga Kotodama j.d.o.o. i svi naši voditelji relaksacijskih tehnika ne snose odgovornost za moguće neželjene posljedice, a vježbači prakticiraju tehnike na vlastitu odgovornost što i potvrđuju pisanim pristankom prije početka vježbanja.
Kao i svi oni koji su upoznati s dobrobitima prakticiranja ovih tehnika mi uživamo i vjerujemo da će te i Vi biti oduševljeni načinom efikasne rekreacije i pametne relaksacije.
Kontaktirati nas možete e-milom na info@kotodama.hr ili Facebookom na SmartKotodama, a mi ćemo se potruditi odgovoriti prvom prilikom kada se nađemo ispred računala, obzirom da kada smo u Smart šetnji sa pasonjama pažnju poklanjamo njima. Jednako tako želimo posvetiti svu pažnju Vama. Zovete li nas na 091/517 03 87 u slučaju da se ne javimo do trećeg zvona ostat će nam zapis o Vašem pozivu. Uzvratit ćemo Vam poziv najkasnije slijedećeg radnog dana, jer termini Smart relaksacije mogu završiti kasno.
Uplate za sve naše usluge možete učiniti na: broj računa: 1135043815
IBAN: HR1624840081135043815 SWIFT: RZBHHR2X